Νίκος Σούλης: Ποιος είναι ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε το βίντεο της ανακοίνωσης Κασσελάκη

 Νίκος Σούλης: Ποιος είναι ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε το βίντεο της ανακοίνωσης Κασσελάκη

Αυτό που σχολιάζεται ιδιαίτερα όσον αφορά στην παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο προσκήνιο είναι η πολύ καλή επικοιωνιακή ομάδα που διαθέτει και τον υποστηρίζει. Ένα καλό δείγμα του πολύ δυνατού επιτελείου του κ. Κασσελάκη είναι η επιλογή του ανθρώπου που τελικά σκηνοθέτησε το βίντεo της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο δημοσιεύτηκε χθες.

Πρόκειται για τον εμβληματικό σκηνοθέτη Νίκο Σούλη, τον άνθρωπο που έντυσε με εικόνες μερικές από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της ελληνικής μουσικής.

Η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου τυχαία. Έχει κάνει πάνω από 2500 video clips, αρκετές εκατοντάδες τηλεοπτικές διαφημίσεις, 20 τηλεοπτικές εκπομπές και σίριαλ και…καμία ταινία μεγάλου μήκους. Συνεχίζει δε να είναι πολύ ενεργός.

Ο Νίκος Σούλης θεωρείται κορυφαίος στο είδος του και είναι γνωστός για την τελειομανία του αλλά και για την ικανότητά του να τραβάει το μάτι του θεατή, πράγμα απαραίτητο για το επικοινωνιακό μπουμ που θέλει να κάνει ο κ. Κασσελάκης έχοντας πολύ λίγες μέρες προεκλογικής καμπάνιας.

Μεταξύ πολλών άλλων, ο Νίκος Σούλης έχει σκηνοθετήσει το περίφημο «Gucci Φόρεμα» (Γιώργος Μαζωνάκης), το εντυπωσιακό βίντεο-κλιπ για τη «Λάβα» (Άλκηστις Πρωτοψάλτη), το «Διδυμότειχο Blues», το «Φως» της Άννας Βίσση, τα «Κόκκινα Γυαλιά» του Νίκου Κραουνάκη και πάρα πολλά ακόμη video clips.

Σχετικά Άρθρα