Το απόγευμα στην Αθήνα ο Ζελένσκι

 Το απόγευμα στην Αθήνα ο Ζελένσκι

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα σήμερα το απόγευμα. Η επίσκεψη στη χώρας μας κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό από την Αθήνα, ακόμα και σήμερα το μεσημέρι όταν ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απάντησε ότι δεν έχει κάτι να πει πάνω σε αυτό.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι σε ευρωπαϊκό τουρ αυτές τις μέρες, έχοντας επισκεφθεί τη Σουηδία, τη Δανία και την Ολλανδία, ενώ το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει περιλάβει το όνομα του κ. Ζελένσκι στους συμμετέχοντες της άτυπης διάσκεψης, ούτε στα διμερή ραντεβού του πρωθυπουργού. Πλην όμως, σπανίως ο κ. Ζελένσκι προαναγγέλλει τις εμφανίσεις του, εξ ου και δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση.

Ο Ουκρανός πρόεδρος θα κατευθυνθεί πιθανότατα αμέσως μετά την άφιξή του, στο  ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία για το δείπνο που είναι προγραμματισμένο για τις 20:15.

Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια από το πρωί. Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και όσο πλησιάζει η άφιξη του Ουρανού προέδρου η παρουσία της θα ενταθεί, ενώ οι δρόμοι αναμένεται κλείνουν σταδιακά, ανάλογα με την περιοχή που θα κινηθεί ο Ουκρανός πρόεδρος.

Σχετικά Άρθρα