Πυρκαγιά σε βυτίο με υγροποιημένο αέριο: Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών – Κορίνθου και στον Προαστιακό

 Πυρκαγιά σε βυτίο με υγροποιημένο αέριο: Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών – Κορίνθου και στον Προαστιακό

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 12 το μεσημέρι σε βυτιοφόρο όχημα στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου ρεύμα προς την Κόρινθο, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας. Από πηγές της Πυροσβεστικής τονίζεται ότι η φωτιά έχει κατασβεστεί αλλά παραμένουν σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο διαρροής του υγροποιημένου αερίου που μετέφερε το βυτιοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την κατάσβεση ακολουθεί η διαδικασία ψύξης λόγω του θερμικού φορτίου.

Η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου τόσο στην Νέα όσο και στην Παλαιά, ωστόσο πριν λίγο αποκαστάθηκε στην Παλαιά και πλέον παραμένει κλειστή η Νεα από το39ο χλμ στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 57ο χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα. όπου γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον Κόμβο Μεγάρων (προς Κόρινθο) και στον κόμβο Κινέτας (προς Αθήνα).

Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημά του και είναι καλά στην υγεία του.

Με ανακοίνωσή της η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για διακοπή στον προαστιακό

Σχετικά Άρθρα