Διαζύγιο – βόμβα για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 Διαζύγιο – βόμβα για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ήταν αρχές καλοκαιριού του 2022 όταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο αγαπημένος της Σαμ Άσγκαρι δέθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια εντυπωσιακή τελετή σε μια από τις μεγαλοπρεπείς κατοικίες της σταρ στο Λος Άντζελες. Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους, ανάμεσά τους η Madonna την οποία είδαμε να ξεφαντώνει στις σχετικές φωτογραφίες.

Όμως, η ηρεμία του ζευγαριού διαταράχτηκε το τελευταίο διάστημα από κάποιες φήμες. Σύμφωνα με αυτές η Μπρίτνεϊ δεν υπήρξε πιστή στον ηθοποιό σύζυγό της, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2017.

Ο Σαμ Άσγκαρι, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της τραγουδίστριας το διάστημα που εκείνη έκανε αγώνα για να αποτινάξει την υποχρεωτική κηδεμονία του πατέρα της, φαίνεται ότι δεν πείσθηκε από τις εξηγήσεις της συζύγου του, με συνέπεια το ζευγάρι να καυγαδίσει άσχημα.

Σύμφωνα με το κουτσομπολίστικο TMZ «ήταν θέμα χρόνου ο Sam να ζητήσει διαζύγιο». Μάλιστα, είναι πιθανό, αν ο γάμος δεν λυθεί με κοινή συναίνεση και άκρα μυστικότητα, μακριά από δικαστικές αίθουσες, να τον ακούσουμε να κατηγορεί την σύζυγό του για βίαιη συμπεριφορά απέναντί του. Μιλάμε για πραγματικά άδοξο τέλος για ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του videoclip «Slumber Party» το 2016 και άντεξε σε πολλές δυσκολίες.

Σχετικά Άρθρα