“Ντροπή σας!” – Επίθεση on air σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τις ξαπλώστρες

 “Ντροπή σας!” – Επίθεση on air σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τις ξαπλώστρες

Ηλικιωμένοι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση του Δήμου να απομακρύνει τις μόνιμες ξαπλώστρες που έχουν στήσει στην παραλία ιδιώτες

Επίθεση on air δέχθηκε δημοσιογράφος της ΕΡΤ που βρέθηκε στα Φλόγητα Χαλκιδικής όταν συνεργεία του δήμου έσπευσαν στην παραλία προκειμένου να απομακρύνουν τις ομπρέλες και ξαπλώστρες από τον κοινόχρηστο χώρο του αιγιαλού.

Εκεί βρέθηκε και κάμερα της ΕΡΤ αλλά και η δημοσιογράφος Λία Χριστάρα προκειμένου να καταγράψει τις εξελίξεις.

Ηλικιωμένοι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση του Δήμου να απομακρύνει τις μόνιμες ξαπλώστρες που έχουν στήσει στην παραλία ιδιώτες.

“Αυτά γιατί δεν τα μαζεύουν; Ντροπή σας! Είναι ξεφτιλισμένος ο Δήμαρχος”, άρχισε να φωνάζει ένας άνδρας, ξεσπώντας και δείχνοντας με το χέρι του τις ξαπλώστρες που ξήλωσε ο Δήμος από το σημείο.

“Οι ξαπλώστρες οι δικές τους είναι μέσα στη θάλασσα κι εσείς κοιτάτε να διώξετε τη φτωχολογιά. Ντροπή σας κυρία μου, είστε και στην ΕΡΤ”, ανέφερε ο άνδρας στη συνέχεια, ξεσπώντας στον αέρα.

“Είστε ξεφτιλισμένη! Και η ΕΡΤ είναι ξεφτιλισμένη!”, πρόσθεσε ο ηλικιωμένος.

“Υπάρχει ένταση, είναι λογικό. Εμένα δεν είναι δουλειά μου όμως να ξηλώσω τις ξαπλώστρες. Εμείς ήρθαμε για να καλύψουμε τη δράση του Δήμου. Δεν είναι δουλειά μας να δούμε ποιος είναι παράνομος και ποιος όχι”, απάντησε από την πλευρά της η Λία Χριστάρα.

“Δεν είναι δουλειά κανενός δημοσιογράφου να αποφασίσει τι πρέπει να ξηλωθεί και τι όχι”, τόνισε η Χριστίνα Βίδου παρουσιάστρια της εκπομπής.

Σχετικά Άρθρα