Ανησυχία για το ΠΑΟ-Μαρσέιγ: Σύσκεψη στην Κατεχάκη υπό τον φόβο επεισοδίων – Τι φοβάται η Αστυνομία – “Αστακός” η Αθήνα

 Ανησυχία για το ΠΑΟ-Μαρσέιγ: Σύσκεψη στην Κατεχάκη υπό τον φόβο επεισοδίων – Τι φοβάται η Αστυνομία – “Αστακός” η Αθήνα

Σε κόκκινο συναγερμό είναι η αστυνομία για τον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ, καθώς υπάρχουν φόβοι στις αρχές ασφαλείας για αντίποινα μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.  Αυτή την ώρα, στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται ευρεία σύσκεψη και παρουσιάζονται τα μέτρα τα οποία έχουν αποφασιστεί και περιλαμβάνουν ισχυρές δυνάμεις γύρω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού καθώς επίσης και περιμετρικά, με περιπολίες που θα φθάνουν μέχρι και το Γαλάτσι.

Παράλληλα, ισχυρές δυνάμεις θα βρίσκονται ακόμα και μέσα στους συρμούς του Μετρό φοβούμενοι μεμονωμένες επιθέσεις σε φιλάθλους που θα πηγαίνουν στο γήπεδο.

Μετά το φιάσκο των ανυπάρκτων μέτρων της ΕΛ.ΑΣ. που οδήγησε στη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, η αστυνομία τρέμει στο ενδεχόμενο να υπάρξει οποιοδήποτε περιστατικό βίας με αφορμή το σημερινό αγώνα.

Στην Αθήνα, θα ενισχυθούν τα μέτρα ακόμα και με διμοιρίες από την επαρχία, ενώ η εντολή που έχει δοθεί είναι από νωρίς το μεσημέρι να υπάρχουν αυξημένες περιπολίες σε όλα τα κομβικά σημεία.

Σχετικά Άρθρα