Κύπρος: Νέα στοιχεία για τον νεκρό Έλληνα – Η μαρτυρία της συντρόφου του

 Κύπρος: Νέα στοιχεία για τον νεκρό Έλληνα – Η μαρτυρία της συντρόφου του

Η νεκροτομή του 40χρονου Έλληνα που βρέθηκε νεκρός στο πίσω μέρος πολυκατοικίας στη Λευκωσία, το απόγευμα της Κυριακής (6/8) θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του. Οι Αρχές κάνουν λόγο για φόνο, με τον 38χρονο συγκάτοικό του να έχει συλληφθεί.Σύμφωνα με το cyprustimes.com ο άνδρας φαίνεται να έπεσε από μεγάλο ύψος, με την σύντροφό του να λέει στις αρχές πως υπήρξαν μεταξύ του 40χρονου και του 38χρονου συγκάτοικου με καταγωγή από το Ιράν.

Το ζευγάρι είχε πάει στο διαμέρισμα (3ου ορόφου) προκειμένου να πάρουν κάποια προσωπικά της αντικείμενα, όμως το θύμα φαίνεται να μην είχε κλειδιά και χτυπούσε στον συγκάτοικό του για να του ανοίξει.

Μάλιστα, η σύντροφος του 40χρονου αποκάλυψε ότι το προηγούμενο βράδυ υπήρξε καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών για ασήμαντη αφορμή, η οποία φέρεται να είχε να κάνει για την τηλεόραση.

Ο 38χρονος Ιρανός ο οποίος οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτησή του, ανακρινόμενος προφορικά αρνείται τα πάντα και επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο του 40χρονου.

Την υπόθεση συνεχίζει να διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σχετικά Άρθρα