Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Στο επίκεντρο η υποψηφιότητα Παππά για τον Δήμο Αθηναίων

 Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Στο επίκεντρο η υποψηφιότητα Παππά για τον Δήμο Αθηναίων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, κατά την οποία αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση του κόμματος αναφορικά με τον υποψήφιο που θα στηρίξει στον δήμο Αθηναίων. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης του συλλογικού οργάνου βρίσκεται η προοπτική της υποψηφιότητας του Νίκου Παππά. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, συναντήθηκε χθες, αργά το απόγευμα, με την τετραμελή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. (Νάσος Ηλιόπουλος, Πάνος Ρήγας, Μάγκυ Δούση, Κατερίνα Κνήτου) που συστάθηκε για να διερευνήσει τις προθέσεις του παίκτη.

Η συνάντηση – 90 λεπτών – πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα με τον κ. Παππά να εμφανίζεται ανοιχτός στην πρόκληση να δοκιμάσει τις (πολιτικές) δυνάμεις του απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Φέρεται να έθεσε, εντούτοις, ορισμένες προϋποθέσεις που θα απασχολήσουν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Σε περίπτωση, που η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. ανάψει «κόκκινο» φως στην υποψηφιότητα του Νίκου Παππά τότε θα επανέλθουν εμφατικά στο προσκήνιο οι προτάσεις για τους Κώστα Ζαχαριάδη, Νίκο Φίλη, Όλγα Μπαλαούρα., Κώστα Τσουκαλά, Πέτρο Φιλίππου.

Σχετικά Άρθρα