Σπαρτιάτες: “Λύθηκαν οι διαφορές μας” Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

 Σπαρτιάτες: “Λύθηκαν οι διαφορές μας”  Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Διάθεση να πέσουν οι τόνοι έδειξε ο πρόεδρος του Ακροδεξιού κόμματος «Σπαρτιάτες» Βασίλης Στίγκας, ο οποίος, με δήλωσή του, ανέφερε πως αναβάλλεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και πως το κόμμα του «προχωρά κανονικά».  Νωρίτερα, είχε προηγηθεί επίσκεψη του Γραμματέα της ΚΟ, Γιάννη Δημητροκάλλη, και του εκπροσώπου Τύπου, Χαράλαμπου Κατσιβαρδά, οι οποίοι εξήγησαν στη στη συνέχεια στους δημοσιογράφους ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ότι δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθούν οι λοιποί βουλευτές γιατί λείπουν εκτός Αθηνών. 

«Μιλήσαμε και πιθανόν λύσαμε όλες τις διαφορές» δήλωσε μπροστά στις κάμερες ο Β. Στίγκας, προσθέτοντας πως «επί της ουσίας δεν έχουμε πολλές διαφορές»«Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, το συζητήσαμε. Θα συνεχίσουμε κανονικότατα. Θα βάλουμε τα πράγματα στη σωστή θέση για να συνεχίσουμε να κάνουμε σωστή αντιπολίτευση. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή», πρόσθεσε ο κ. Στίγκας.  

Τι είχε προηγηθεί  

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος (Πέμπτη, 27 Ιουλίου), είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προέδρου των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα.  Ο τελευταίος ανέφερε ότι δεν είχε γνώση των όσων είπε ο βουλευτής Λάρισας και πως όφειλε να πάρει κάποια μέτρα. 

Ακολούθησε η κοινή γραπτή δήλωση των εννέα – από τους δώδεκα – βουλευτών των «Σπαρτιατών», στην οποία ανέφεραν, μεταξύ άλλων: «Καταδικάζουμε τις αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του κόμματος στην Ολομέλεια της Βουλής εις βάρος του συναδέλφου μας κ. Κωνσταντίνου Φλώρου». 

Σχετικά Άρθρα