Προσπάθεια για τον εντοπισμό του μικρού Εμίλ στις Άλπεις

 Προσπάθεια για τον εντοπισμό του μικρού Εμίλ στις Άλπεις

Ο μικρός Εμίλ εθεάθη για τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο στο δρόμο μεταξύ του Haut- Vernet και του παρακάτω χωριού. Σήμερα Πέμπτη περίπου πενήντα μέλη της αστυνομίας διεξήγαγαν έρευνες στην περιοχή, ενώ όπως σημειώνει η Liberation, πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια να βρεθεί ζωντανός ο Εμίλ.

Η επιχείρηση που πραγματοποιείται με τη συνδρομή εκατοντάδων αστυνομικών, στρατιωτικών και εθελοντών, στοχεύει συγκεκριμένα “στο 1,8 χλμ. δρόμου μεταξύ του χωριού Haut-Vernet και του χωριού Le Vernet, καθώς και σε μια λωρίδα περίπου 10 μέτρων εκατέρωθεν του δρόμου αυτού”, όπως ανέφερε ο Rémy Avon, εισαγγελέας του Digne-les-Bains.

Ο εισαγγελέας είχε ανακοινώσει το βράδυ της Τετάρτης ότι η αναζήτηση πλησίαζε στην ολοκλήρωσή της. Ωστόσο αποφάσισε να συνεχιστεί η επιχείρηση και σήμερα, αφού “η χωροφυλακή ήταν σε θέση να παράσχει πρόσθετο ανθρώπινο δυναμικό για το πρωί της Πέμπτης”.

Εθεάθη τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο

Το αγόρι εθεάθη για τελευταία φορά το Σάββατο γύρω στις 5:15 μ.μ., μόνο του, σε έναν κατηφορικό δρόμο στο Haut-Vernet, όπου είχε μόλις φτάσει για τις καλοκαιρινές διακοπές στο σπίτι των παππούδων του από τη μεριά της μητέρας του.

Σχετικά Άρθρα