Εξελίξεις με τη Δανάη Μπάρκα – Τι ανακοινώθηκε

 Εξελίξεις με τη Δανάη Μπάρκα – Τι ανακοινώθηκε

Παραμένει στο Mega η Δανάη Μπάρκα. Το κανάλι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια, και την συνέχιση τουλάχιστον για μια ακόμη σεζόν του «Πάμε Δανάη!» στην πρωινή του ζώνη. Η εκπομπή θα επιστρέψει στο πρόγραμμα του Mega τον Σεπτέμβριο.

Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, «Πάμε Δανάη!», θα συνεχίσει να καλημερίζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του MEGA και τη νέα σεζόν.

Η Δανάη Μπάρκα παραμένει στο MEGA με την ίδια διάθεση για ζωή, χωρίς να αδιαφορεί όμως για τα κοινωνικά θέματα που κατά καιρούς μονοπωλούν την επικαιρότητα. Θέματα που η παρουσιάστρια ξέρει να προσεγγίζει με λεπτότητα, αλλά και ενσυναίσθηση. Το κορίτσι που άφησε το δικό της αποτύπωμα στην πρωινή ζώνη, ετοιμάζεται για μια ακόμη απολαυστική σεζόν που στόχο έχει να βάλει χρώμα στην καθημερινότητα των τηλεθεατών.

Αγαπημένα πρόσωπα σε αυθεντικές εξομολογήσεις, ρεπορτάζ για την όμορφη, αλλά και την πιο σύνθετη πλευρά της επικαιρότητας. Τηλεοπτικά νέα, αποκλειστικές ειδήσεις και πρωτότυπες στήλες αναμένεται να είναι μόνο μερικά από τα θέματα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» που επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο MEGA.