Τη στήριξη Ιωακειμίδη στην Περιφέρεια Αττικής μελετά το ΠΑΣΟΚ

 Τη στήριξη Ιωακειμίδη στην Περιφέρεια Αττικής μελετά το ΠΑΣΟΚ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των αυτοδιοικητικώ εκλογών και δη για την Περιφέρεια Αττικής καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προσανατολίζεται στην στήριξη της υποψηφιότητας Ιωακειμίδη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, στο ΠΑΣΟΚ μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της υποψηφιότητας στο Ζάππειο καταλήγουν στη στήριξη του κ. Γιώργου Ιωακειμίδη για την Περιφέρεια Αττικής απέναντι στον Γιώργο Πατούλη.

Οι παράγοντες που έγειραν την πλάστιγγα μεταξύ άλλων είναι είναι ότι πρόκειται για έναν άφθαρτο υποψήφιο και επιτυχημένο αυτοδιοικητικό όπως ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζονται και κάποιες δημοσκοπήσεις που δείχνουν αν μη τι άλλο φθορά του νυν Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Επιπροσθέτως έμπειροι αναλυτές επισημαίνουν ότι όσο βαδίζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου η δυναμική Ιωακειμίδη θα ενισχύεται η αναγνωρισιμότητά του, και τούτο διότι τα φώτα της δημοσιότητας θα πέφτουν στην Περιφέρεια Αττικής όπου θα δοθεί η “μητέρα” των μαχών στις τοπικές εκλογές.

Σχετικά Άρθρα