ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βίτσας “ψηφίζει” Τσακαλώτο – “Να πει ποιον θέλει ο Τσίπρας”

 ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βίτσας “ψηφίζει” Τσακαλώτο – “Να πει ποιον θέλει ο Τσίπρας”

Τον Ευκλείδη Τσακαλώτο «ψηφίζει» ο Δημήτρης Βίτσας για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία ξεκάθαρη τοποθέτησή του μετά τις αιχμές προς το πρόσωπο της Έφης Αχτσιόγλου.Ειδικότερα, όπως είπε ο Δημήτρης Βίτσας το πρωί της Πέμπτης (06.07.23) στην τηλεόραση του Open απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, «ψηφίζει» τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, όπως τόνισε, είναι δική του επιλογή το εάν τελικά θα αποφασίσει να κατέβει για υποψήφιος πρόεδρος.

«Είναι δική του υπόθεση. Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας, πλήρως. Σας λέω ότι θα με ενδιέφερε να κατέβει και θα είναι η πρώτη προτίμησή μου ο Ευκλείδης. Το εάν τελικά κατέβει είναι δικό του θέμα. Σε 2-3 ημέρες θα ξέρουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Open ο κ. Βίτσας.

Την ίδια ώρα σε ερώτημα των δημοσιογράφων για τις πολιτικές-ιδεολογικές διαφορές που έχουν Αχτσιόγλου-Τσακαλώτος στο ενδεχόμενο να διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος σημείωσε: «Τεράστιες δεν έχουν, αλλά έχουν διαφορές. Εγώ για παράδειγμα είμαι πιο κοντά στις αντιλήψεις του Ευκλείδη».

«Κατά τη γνώμη μου ο Αλέξης πρέπει να πει ποιόν ή ποιά θέλει να στηρίξει για την προεδρία. Έχει γράψει μια ξεχωριστή ιστορία. Στην αρχή ο Τσίπρας, εκτός Τσακαλώτου, έμοιαζε πολύ με τα παιδιά που προαλείφονται για πρόεδροι. Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος της γενιάς του», είπε ο κ. Βίτσας.

Σχετικά Άρθρα