Νατσιός κατά αμβλώσεων: Το υπουργείο Οικογένειας να προστατεύσει το αγέννητο παιδί

 Νατσιός κατά αμβλώσεων: Το υπουργείο Οικογένειας να προστατεύσει το αγέννητο παιδί

Η ΝΔ υποσχέθηκε τη χάραξη εθνικής πολιτικής για την οικογένεια αλλά τα δείγματα γραφής της ήταν αρνητικά για το δημογραφικό, είπε ο Δημήτρης Νατσιός στην πρώτη ομιλία που πραγματοποίησε στην εθνική αντιπροσωπεία. Ο κ. Νατσιός δεν παρέλειψε στην παρέμβασή του να κάνει μια έμμεση αναφορά στο θέμα των αμβλώσεων καθώς διερωτήθηκε ποιο θα είναι αντικείμενο του νέου υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και πρόσθεσε ότι κατά την άποψή του πρέπει να προστατεύσει το αγέννητο παιδί!

Για την ενίσχυση της οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος που απειλεί την Ελλάδα ο κ. Νατσιός ζήτησε φοροαπαλλαγές που θα αυξάνονται γεωμετρικά ανάλογα με τον αριθμό των μελών.

Επίσης, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της επειδή προεκλογικά δεν είπε τίποτα για τον γάμο ομοφύλων που προωθεί και έκανε λόγο για προσβολή της παράδοσης και ευθεία παραβίαση του Συντάγματος.

Ο κ. Νατσιός στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς και στα ζητήματα της ακρίβειας. «Δεν είναι επίμονη η ακρίβεια αλλά η κερδοσκοπεία των μεγάλων ομίλων για τους οποίους δεν είπε τίποτα ο κ. Μητσοτάκης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής του κόμματος «Νίκη» αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα λέγοντας ότι δεν χωράνε εκπτώσεις και παραχωρήσεις και όπως είπε πρέπει να σταματήσει η μακροχρόνια πολιτική της υποχωρητικότητας έναντι της Τουρκίας. Είπε επίσης ότι πρέπει να απομακρυνθεί η απειλή του τουρκικού προξενείου στη Θράκη και ζήτησε από την κυβέρνηση να απελάσει άμεσα τον Τούρκο πρόξενο.

Εξέφρασε επίσης και τη διαφωνία του με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία.