Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 12χρονης Κυριακής – Βρέθηκε καλά στην υγεία της

 Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 12χρονης Κυριακής – Βρέθηκε καλά στην υγεία της

Αίσιο τέλος για το 12χρονο κορίτσι που χάθηκε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, αλλά το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στα Ανατολικά της πόλης και είναι καλά στην υγεία του. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε άμεσα για τη θετική εξέλιξη στην περιπέτεια του παιδιού και της οικογένειας.

Το δελτίο Τύπου λήξης Amber Alert:

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΛΕΝΤΑ, 12 EΤΩΝ

Στις 06/07/23 βρέθηκε η Κυριακή Δελέντα, 12 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 05/07/2023 από την περιοχή Τούμπα Θεσσαλονίκης. Η Κυριακή Δελέντα βρέθηκε στην περιοχή Ανατολικό Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία της.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Κυριακής Δελέντα στις 06/07/2023 και άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Κυριακή Δελέντα και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/