Μένουν οι ξαπλώστρες στη Ρόδο παρά την οργή

 Μένουν οι ξαπλώστρες στη Ρόδο παρά την οργή

Καμία διάθεση να κάνει εκπτώσεις στα επιχειρηματικά του κέρδη το beach bar που έγινε αντικείμενο σφοδρών αντιδράσεων μετά τις απαράδεκτες εικόνες με εργαζόμενο σερβιτόρο να πηγαίνει σχεδόν… κολυμπώντας παραγγελίες σε πελάτες που κάθονταν σε πανάκριβες ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η μεταλλική πλατφόρμα στην οποία έχουν τοποθετηθεί οι 27 υπερπολυτελείς ξαπλώστρες παραμένει στη θέση της παρά τον σάλο που προκάλεσε η υπόθεση με τις κατάπτυστες συνθήκες εργασίας στο μαγαζί, με την επιχείρηση να υπεραμύνεται της πολιτικής της και να προβάλλει ως επιχείρημα την «ικανοποίηση» του εργαζομένου με τις συνθήκες εργασίας και το μισθό που λαμβάνει.

Eν αναμονή της άφιξης του κλιμακίου των επιθεωρητών από τον Πειραιά που θα ερευνήσουν τις συνθήκες εργασίας σε όλες τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος ανά τη Ρόδο, η υπόθεση του «κολυμβητή» σερβιτόρου παραμένει στο προσκήνιο.

Υπενθυμίζεται κάθε ξαπλώστρα κοστίζει 150 ευρώ ενώ οι τιμές για εκείνες που βρίσκονται στην παραλία ξεκινούν από 60 ευρώ για την «πρώτη σειρά».

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησαν και πάλι αρκετοί εργαζόμενοι του καταστήματος, για να δηλώσουν -προς έκπληξη όλων- ότι ο σάλος που προκλήθηκε αδικεί την επιχείρηση. Οι εργαζόμενοι επέμειναν ότι δεν δουλεύουν επί 8 ώρες βρεγμένοι και ανέφεραν ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

Βέβαια, ο εργαζόμενος στο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου δεν φαίνεται να φορά καμία στολή παρά μόνο τα κανονικά του ρούχα, τα οποία μάλλον δεν στεγνώνουν «μέσα σε δύο λεπτά».

Πηγή: efsyn.gr

Σχετικά Άρθρα