Σημαντική μεταγραφή για το Open από τον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση

 Σημαντική μεταγραφή για το Open από τον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση

Ένα από τα βασικά στελέχη του ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Κολοκυθάς, αποχώρησε από το κανάλι μετά από πολλά χρόνια στον τομέα της ενημέρωσης και ξεκινά συνεργασία με το Open. Ο Γιάννης Κολοκυθάς εντάχθηκε στο τμήμα ενημέρωσης του Open και το κανάλι εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, καλωσορίζοντας τον:

«Το Open ενισχύει ακόμη περισσότερο τον ενημερωτικό του τομέα εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Γιάννη Κολοκυθά. Δημοσιογράφο, με υψηλή κατάρτιση και επιτυχημένη διαδρομή στο Mega και στον ΣΚΑΙ, όπου τα τελευταία χρόνια είχε την ευθύνη των ενημερωτικών εκπομπών».

Την Παρασκευή 30/6, ο Γιάννης Κολοκυθάς ολοκλήρωσε τα καθήκοντά του στον ΣΚΑΪ και η σύντροφός του, Μαρία Αναστασοπούλου, έδειξε δημόσια τη στήριξή της για το νέο του ξεκίνημα στο Open:

«Ταλέντο, σπίθα, οξυδέρκεια, καλοσύνη. 9 χρόνια πριν δεν ήξερα ότι μπορούν όλα αυτά να υπάρχουν στο πακέτο ενός. Καλή νέα αρχή. Δίπλα σου», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η δημοσιογράφος που επίσης αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ πέρυσι το καλοκαίρι για να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα και οι «Αταίριαστοι», στην εκπομπή της Παρασκευής 30/6, αποχαιρέτησαν τον αρχισυντάκτη τους, Γιάννη Κολοκυθά.

Ο Γιάννης Ντσούνος κι ο Χρήστος Κούτρας είπαν κατά την έναρξη της εκπομπής: «Έχουμε κι εμείς αποχωρήσεις. Είμαστε λίγο…, γιατί αποχωρεί ο Γιάννης Κολοκυθάς. Ο άνθρωπος με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, αποχωρεί μετά από 10 χρόνια. Κατάφερε να είναι ο μόνος άνθρωπος ο οποίος μπορεί να μας συγκινήσει», ξεκίνησε λέγοντας ο Γιάννης Ντσούνος, με τον Χρήστο Κούτρα να συμπληρώνει: «Δεν θα μας χωρίσει ένα κανάλι, φίλοι είμαστε και δεν χανόμαστε».

Σχετικά Άρθρα