“Μπηχτή” Καστανίδη για Ανδρουλάκη: Κάποιοι αποφάσισαν να με αφήσουν ελεύθερο (vid)

 “Μπηχτή” Καστανίδη για Ανδρουλάκη: Κάποιοι αποφάσισαν να με αφήσουν ελεύθερο (vid)

Νέες αιχμές για τον Νίκο Ανδρουλάκη άφησε στο πλαίσιο παρουσίασης βιβλίου ο Χάρης Καστανίδης. Ο Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε να κρατήσει την έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης αφήνοντας εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη που «απασφάλισε».

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Λάλας, πριν από μερικές εβδομάδες και μου πρότεινε, είπα ότι θα το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση, 3 Ιουλίου, να παρουσιάσω το βιβλίο, αρκεί να είμαι ελεύθερος και φαίνεται ότι άλλοι αποφάσισαν ότι πρέπει να με αφήσουν ελεύθερο για να παρουσιάσω το βιβλίο του κ. Λάλα, πάντως όχι εγώ» είπε ο Χάρης Καστανίδης κατά την παρουσίαση νέου βιβλίου για τον Ανδρέα Παπανδρέου με συγγραφέα τον Θανάση Λάλα.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο ο Χάρης Καστανίδης είχε αφήσει και πάλι αιχμές κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

«Ο κύριος Ανδρουλάκης επέλεξε τον αποκλεισμό μου αφού προηγουμένως οι πολίτες αποφάνθηκαν ότι θέλουν να συνεχίσω να τους εκπροσωπώ, μόνος πια απομένων εκλεγμένος βουλευτής από το μεγάλο και ιστορικό ΠΑΣΟΚ», δήλωνε ο Χάρης Καστανίδης, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος να κρατήσει τη βουλευτική έδρα στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα