Κορωπί: Συναγερμός για εξαφάνιση 48χρονου – Ήρθε από Γερμανία, πήγε για πεζοπορία και αγνοείται

 Κορωπί: Συναγερμός για εξαφάνιση 48χρονου – Ήρθε από Γερμανία, πήγε για πεζοπορία και αγνοείται

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 48χρονου από το Κορωπί, με το Χαμόγελο του Παιδιού να ενεργοποιεί σήμερα Missing Alert και να δημοσιοποιεί τα στοιχεία του μετά από αίτημα των δικών του ανθρώπων, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο 48χρονος είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας και ήρθε στην Ελλάδα στις 28 Ιουνίου. Η εξαφάνισή του έγινε μια ημέρα μετά, στις 29 Ιουνίου και το Χαμόγελο του Παιδιού δημοσιοποίησε σήμερα (2/7) τα στοιχεία του στο Missing Alert.

Το πρωί της περασμένης Πέμπτης ξεκίνησε από το Κορωπί με ενοικιαζόμενο όχημα γκρι χρώματος, μάρκας Volkswagen T-Roc και με αριθμό κυκλοφορίας ΧΕΥ 8352 προς άγνωστη περιοχή για πεζοπορία. Από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση

Σχετικά Άρθρα