Ηλεία: Νέα στοιχεία για την υπόθεση ασέλγειας 15χρονης από αθλητικό παράγοντα

 Ηλεία: Νέα στοιχεία για την υπόθεση ασέλγειας 15χρονης από αθλητικό παράγοντα

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος της 15χρονης από αθλητικό παράγοντα της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, στην Ηλεία.

Η νεαρή κοπέλα, που βρήκε το θάρρος να μιλήσει στους γονείς της για τα όσα έζησε, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όσον αφορά τα περιστατικά της παρενόχλησης, αυτά φαίνεται να έγιναν τόσο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων όσο και σε ανύποπτο χρόνο, αφού ο άνδρας φέρεται να έψαχνε αφορμές για να τη συναντήσει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς».

Ο αθλητικός παράγοντας, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, προσέγγισε την κοπέλα, τη θώπευσε και προσπάθησε να τη φιλήσει, με την ίδια να αντιστέκεται. Σύμφωνα με πηγές του ίδιου μέσου, ο άνδρας φέρεται εκτός από την 15χρονη, να έχει παρενοχλήσει και άλλα άτομα στο παρελθόν, τα οποία -μέχρι στιγμής- δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη καταγγελία στις Αρχές.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, στην οποία αγωνίζονται και τα παιδιά του.

Το χρονικό της καταγγελίας

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισαν να ξετυλίγουν οι αστυνομικοί δήμου της Ηλείας, οι οποίοι πραγματοποίησαν όλες τις απαιτούμενες προανακριτικές ενέργειες, λαμβάνοντας καταθέσεις τόσο από την ανήλικη αθλήτρια και τους γονείς της, όσο και από τον άνδρα τον οποίο αφορά η συγκεκριμένη καταγγελία.

Στη συνέχεια, το προανακριτικό υλικό παραδόθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας ο οποίος ακολούθως, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μεταβιβάζοντας τη δικογραφία που σχηματίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, οι οποίοι καλούνται πλέον να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα στοιχεία μπορούν, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν τα διερευνώμενα κακουργήματα.

Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις από τις διωκτικές Αρχές όλες οι συναθλήτριες της ανήλικης καταγγέλλουσας.

Σχετικά Άρθρα