Μέλη των Σπαρτιατών καλούν σε αντιδιαδήλωση ενάντια σε πορεία ΛΟΑΤΚΙ+ στα Χανιά 

 Μέλη των Σπαρτιατών καλούν σε αντιδιαδήλωση ενάντια σε πορεία ΛΟΑΤΚΙ+ στα Χανιά 

Ακροδεξιοί στην Κρήτη επιχειρούν να σταματήσουν την αυτοοργανωμένη πορεία ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και ανάμεσα σε όσους αντιδρούν και μέλη των «Σπαρτιατών».

Έχει διοργανωθεί ομοφοβική αντιδιαδήλωση, η οποία έχει την υποστήριξη και δύο υποψηφίων βουλευτών των Σπαρτιατών σε Ρέθυμνο και Χανιά, όπως γράφει το zarpanews.gr.

Η πορεία αναμένεται να ξεκινήσει στις 6:00 το απόγευμα της Πέμπτης από το Θέατρο Βλησίδης, ενώ στις 7:30 θα πραγματοποιηθεί «sunset κουήρ πάρτι» στην Παραλία του Παλιού Ξενία με μουσική από San People.

«Την Πέμπτη 29/6/2023 και ώρα 16:00 όλοι οι γονείς της Κρήτης θα πρέπει να παραβρεθούμε στα Χανιά, στην κεντρική αγορά, για να διαμαρτυρηθούμε, κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη, με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές. Θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας, από τα ανώμαλα αίσχη των λοατκιστών! Παρών με την ευλογία του θα είναι και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

Η αυτοοργανωμένη πορεία θα ξεκινήσει στις 18:00 με συνάντηση στο θέατρο Δημήτρης Βλησίδης και στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί “sunset κουήρ πάρτυ” στην παραλία του Παλιού Ξενία».

Σκοταδιστική αντιδιαδήλωση σε συγκέντρωση ΛΟΑΤΚΙ+ στα Χανιά

Σχετικά Άρθρα