Καταγγελία Γενηδούνια: “Ζούγκλα” σε γραμμή του ΟΣΕ – “Η μάχη του αυτονόητου στην Ελλάδα του 2023”

 Καταγγελία Γενηδούνια: “Ζούγκλα” σε γραμμή του ΟΣΕ – “Η μάχη του αυτονόητου στην Ελλάδα του 2023”

Πρωτοφανείς εικόνες εγκατάλειψης με τις καλυμμένες από ξερά αγριόχορτα σιδηροδρομικές γραμμές που συνθέτουν μια εικόνα άσχημη για τη χώρα ιδιαίτερα και μετά και την τραγωδία των Τεμπών δημοσιεύει ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), Κώστας Γενηδούνιας. Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook πως σε αυτές, ο σιδηρόδρομος αποτελεί σημαντικό μέσο μεταφοράς για καύσιμα, υπογραμμίζοντας έτσι την επικινδυνότητα σε περίπτωση ατυχήματος.

Ο ίδιος απορεί και σχολιάζει καυστικά την στάση της διοίκησης του ΟΣΕ, «τόσες απευθείας αναθέσεις 4 χρόνια και από το 2019, μια ριμάδα σύμβαση να καθαρίσουν τις γραμμές δεν μπόρεσαν να κάνουν; Η μάχη του αυτονόητου στην Ελλάδα του 2023».

χορτα σιδηρόδρομος
Γενηδούνιας

Η ανάρτηση του Κώστα Γενηδούνια αναφέρει χαρακτηριστικά «καλέστε την express service, μείναμε στην ζούγκλα. (Στην γραμμή αυτή , μεταφέρονται καύσιμα). Καλημέρες είπαμε ; Καλημέρες σε όλους και ιδιαίτερα στην Διοίκηση του ΟΣΕ. Μας αγαπάει και την  αγαπάμε και εμείς. 

Σχέση στοργής καθώς τα θέματα είναι πολιτικά και ΔΕΝ αφορούν πρόσωπα. Ερώτηση λοιπόν : Τόσες απευθείας αναθέσεις 4 χρόνια και από το 2019 , μια ριμάδα σύμβαση  να καθαρίσουν τις γραμμές δεν μπόρεσαν να κάνουν; Η μάχη του αυτονόητου στην Ελλάδα του 2023».

Σχετικά Άρθρα