Μπακογιάννη: Δεν θα είναι εύκολα ούτε για την κυβέρνηση ούτε για τη χώρα

 Μπακογιάννη: Δεν θα είναι εύκολα ούτε για την κυβέρνηση ούτε για τη χώρα

«Η κυβέρνηση δεν έχει περίοδο χάριτος», ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη. «Ο κόσμος περιμένει πολλά, την εφαρμογή και την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, έχει βάλει τον πήχη ψηλά» εξήγησε η βουλευτής της ΝΔ. «Θα τα καταφέρουμε, δεν ξέρουμε αν θα τα λύσουμε όλα, να είμαστε ρεαλιστές, αλλά αυτή είναι κυβέρνηση σκληρής δουλειάς, και δεν έχει περιθώρια ολιγωρίας, με στενό κορσέ χρονοδιαγραμμάτων» σημείωσε.

Μπαίνουμε, τόνισε η κ. Μπακογιάννη, σε δύσκολη περίοδο δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα ούτε για την κυβέρνηση ούτε για τη χώρα, οι προκλήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής της ΝΔ είπε ότι έχασε την επαφή του με την κοινωνία, και έχει ουσιαστικό ταυτοτικό πρόβλημα, δηλαδή αν είναι κόμμα εξουσίας με ουσιαστική εναλλακτική κυβερνητική πρόταση ή κίνημα διαμαρτυρίας του «όχι σε όλα» Φαινόμενα ακροδεξιάς έχουμε σε όλη την Ευρώπη το ζούμε και στο Συμβούλιο της Ευρώπης σημείωσε ακόμα.

«Αυτό είναι μόνο η αρχή»

Για πολύ σημαντική βελτίωση και άνοδο των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ σε σχέση με το 2019, και στις εκλογές του Μαΐου και την Κυριακή με μια ακόμα αύξηση, έκανε λόγο ο βουλευτής και εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Μάντζος. «Αυτο είναι μόνο η αρχή για το ΠΑΣΟΚ. Είναι μια νέα αφετηρία» επισήμανε.

Ο κ. Μάντζος εστίασε στο πολυπρόσωπο της κυβέρνησης και μίλησε για υποεκπροσώπηση του γυναίκειου φύλου σε μια μάλλον δυσκίνητη κυβέρνηση. «Πέραν των προσώπων στο νομοσχέδιο “Επιτελικό Κράτος 2” θα κριθούν πολλά για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης» διευκρίνισε πάντως.

Και στις δυο κάλπες αποδοκιμάστηκε το «όχι σε όλα», ο λαϊκισμός, αυτή είναι η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Ο πολίτης θέλει αντιπρόταση, έτσι θα κινηθεί το ΠΑΣΟΚ και θα καλυφθούν τα κενά της αναξιόπιστης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε.

Σχετικά Άρθρα