Βίντεο σοκ από Aegean Report: Πρόσφυγες δεμένοι και με κλειστά μάτια στην Κω

 Βίντεο σοκ από Aegean Report: Πρόσφυγες δεμένοι και με κλειστά μάτια στην Κω

Ερωτήματα και ανησυχία έχει προκαλέσει ένα σοκαριστικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η οργάνωση Aegean Boat Report που καταγγέλλει ότι εκτυλίχθηκε στην Κω σήμερα. Στο βίντεο φαίνονται πρόσφυγες να βρίσκονται στοιβαγμένοι μέσα σε ένα βαν, να έχουν κλειστά τα μάτια τους με ταινίες και με δεμένα τα χέρια. Κάποια στιγμή κάποιος από αυτούς ζητά να πάει τουαλέτα για να του απαντήσει κάποιος στα ελληνικά «σκάσε ρε».

Χωρίς να υπάρχουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες ή διευκρινίσεις για το περιστατικό η Aegean Boat Report αναφέρει:

«Πολύ ανησυχητικές εικόνες έρχονται από την Κω! Μια ομάδα 14 ατόμων, ανάμεσά τους και παιδιά, που έφθασαν στο νησί πιάστηκαν από ”κομάντος”, ξυλοκοπήθηκαν, τοποθετήθηκαν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, με πλαστικές χειροπέδες και τα μάτια τους έχουν κλείσει με ταινίες.

Παρακαλούν για βοήθεια, όλοι ξέρουμε τι θα γίνει αν δεν υπάρξει παρέμβαση από τοπικούς φορείς ή δημοσιογράφους της περιοχής.

Αυτή είναι η ”χρήσιμη” δουλειά των ελληνικών αρχών, το έχουμε δει τόσες φορές στο παρελθόν, αυτό δεν θα τελειώσει καλά. Αυτό είναι γίνεται ζωντανά, άνθρωποι έχουν παγιδευτεί μέσα σε αυτό το φορτηγό καθώς το δημοσιεύουμε, ήρθε η ώρα να δράσουμε».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Σχετικά Άρθρα