Οπαδικό επεισόδιο με ληστεία 17χρονου που φορούσε μπλούζα του Παναθηναϊκού

 Οπαδικό επεισόδιο με ληστεία 17χρονου που φορούσε μπλούζα του Παναθηναϊκού

Η καταγγελία και οι μηνύσεις για το οπαδικό επεισόδιο έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους αστυνομικούς και ιδιαίτερη ανησυχία στους κατοίκους στο Αγρίνιο. Παρά τα όσα έχουν συμβεί κάποιοι συνεχίζουν να κινούνται στα σκοτεινά μονοπάτια του χουλιγκανισμού.

Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας 17χρονος στην Πλατεία Δημάδη, που δέχτηκε επίθεση από τέσσερα άτομα και μάλιστα στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα, με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς του ανήλικου μιλώντας στο agriniotimes.gr οι τέσσερις δράστες είδαν τον γιο τους με μπλούζα του Παναθηναϊκού και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον σοβαρά στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Tου αφαίρεσαν τόσο τη φανέλα της ομάδας που φορούσε αλλά δεν σταμάτησαν εκεί καθώς -σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς του – του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο και χρήματα. 

Μετά το σοβαρό αυτό περιστατικό οι γονείς κατευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου και έκαναν μηνύσεις, ενώ το παιδί οδηγήθηκε και στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Να σημειωθεί πως για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των τεσσάρων για αθλητική βία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Σχετικά Άρθρα