Κέρδισε 1,3 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Ρόδου κατέθεσε το δελτίο του ο υπερτυχερός της νύχτας των εκλογών

 Κέρδισε 1,3 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Ρόδου κατέθεσε το δελτίο του ο υπερτυχερός της νύχτας των εκλογών

Ραντεβού με την τύχη είχε χθες ένας κάτοικος Ρόδου, καθώς κέρδισε 1.366.895 ευρώ στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ. Μάλιστα, το τυχερό δελτίο σημείωσε και δυο επιτυχίες στην δεύτερη κατηγορία του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, αυξάνοντας τα κέρδη του κατά 35.085 ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ του νησιού των Δωδεκανήσων, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 115, στην περιοχή Παραδείσι-Πεταλούδων.

«Ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ αποτελεί θέμα συζήτησης για όλο το νησί. Από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα, τόσο στο σπίτι όσο και στο πρακτορείο. Μας δίνει μεγάλη χαρά που το κατάστημά μας έφερε τύχη σε κάποιον συμπολίτη μας», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, Γιάννης Φουντούκος.

Το τυχερό δελτίο

Γιάννης Φουντούκος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Ρόδο

Όσον αφορά στο τυχερό δελτίο, ο κ. Φουντούκος εξηγεί: «Το χρυσό δελτίο περιείχε 30 στήλες, κόστισε 15 ευρώ και ήταν ένα πλήρες σύστημα. Δεν ήταν τυχαίας επιλογής, καθώς ο υπερτυχερός συμπλήρωσε ο ίδιος τους αριθμούς που ανέδειξε η κληρωτίδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, θα μείνουν αξέχαστες στον μεγάλο νικητή. Είναι απίστευτο να κερδίζεις τόσα χρήματα με μόλις 15 ευρώ».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το κατάστημα του κ. Φουντούκου συνέβαλε στην ευτυχία ενός τυχερού Ροδίτη, καθώς πριν από 20 χρόνια στο πρακτορείο είχε καταθέσει το δελτίο του μεγάλος νικητής του ΛΟΤΤΟ, που κέρδισε 170 εκατομμύρια δραχμές.

Σχετικά Άρθρα