Βασάλος: Απάντησε πρώτη φορά για το αν χώρισε με την Βαλαβάνη

 Βασάλος: Απάντησε πρώτη φορά για το αν χώρισε με την Βαλαβάνη

Την επιβεβαίωση του χωρισμού του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο γνωστός personal trainer βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο «Καλό Μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες γύρω από την προσωπική του ζωή.

«Είμαι μόνος»

Μάλιστα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ο πρώην παίκτης του Survivor παραδέχθηκε πως η σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποτελεί οριστικά παρελθόν, μετά από την πολύμηνη φημολογία και τις συνεχείς ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

«Είμαι μόνος μου, είμαι ελεύθερος» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς.

Επιπλέον, όταν ο παρουσιαστής του ζήτησε να σχολιάσει τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει πιο κοντά με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή μέσα στο Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος διευκρίνισε:

«Με είχες για τόσο χαζό; Να φύγω βραδιάτικα με την κάμερα μπροστά με μια κοπέλα, να κάνω τι; Να πάω που; Με τον Μπάρτζη που έκανα παρέα τα βράδια γιατί δεν είπαν ότι έκανα κάτι ερωτικό;».