Κως: Βρέθηκε DNA στα νύχια της Αναστάζια

 Κως: Βρέθηκε DNA στα νύχια της Αναστάζια

DNA φαίνεται ότι βρέθηκε στα τεχνητά νύχια της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία σύμφωνα με την ΕΡΤ. Οι Αρχές έχουν καταλήξει ότι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές είναι εκείνος που την σκότωσε με βίντεο και μαρτυρίες να τον καίνε.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τις εξελίξεις στην έρευνα.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτός ο άνδρας μπήκε από την πρώτη στιγμή στο ”κάδρο” των ερευνών της αστυνομίας. Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες μέρες δεν ήταν ξεκάθαρη η εικόνα. Το βιντεοληπτικό υλικό μας έδωσε όλα τα στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον άνθρωπο ως δράστη της ανθρωποκτονίας».

Για τις εξετάσεις DNA που έγιναν και θα έριχναν φως στον δολοφόνο η κ. Δημογλίδου ανέφερε: «Μπορεί να μην είχαμε αποτελέσματα από την βιολογική έρευνα, ωστόσο ο άνθρωπος αυτός υποστήριξε συγκεκριμένα πράγματα που δεν ταίριαζε με το υλικό που είχαμε εμείς στα χέρια μας, αλλά κι ούτε με τις μαρτυρίες».

«Από την στιγμή που βρέθηκε το πτώμα της κοπέλας άρχισε να να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και να ξεκαθαρίζουμε πώς έδρασε ο 32χρονος αλλοδαπός», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Η Αστυνομία εξετάζει όλο τα ενδεχόμενα για τον μαρτυρικό θάνατο της 27χρονης Αναστάζια και ειδικότερα αν ο Μπαγκλεντεσιανός σκότωσε μόνος του την 27χρονη ή υπήρχε συνεργός.

Η κα. Δημογλίδου είπε ότι το ενδεχόμενο αυτό έχει ξεκινήσει να αποκλείεται: «Τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής μας αποκλείουν τον συνεργό. Σε κάθε περίπτωση, δεν βλέπουμε κίνηση άλλου ανθρώπου κοντά στα σημεία που έγινε το έγκλημα κι εκεί που βρέθηκε το πτώμα».

Σχετικά Άρθρα