Τουρκία: Σκότωσε γυναίκα με τις κόρες της και τις έκρυψε σε ψυγείο – Τους έδωσε ηρεμιστικό ποτό – Φρίκη στη Σμύρνη

 Τουρκία: Σκότωσε γυναίκα με τις κόρες της και τις έκρυψε σε ψυγείο – Τους έδωσε ηρεμιστικό ποτό – Φρίκη στη Σμύρνη

Ένα φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στη συνοικία Μπαϊρακλί της Σμύρνης, όπου ανακαλύφθηκαν τα πτώματα τεσσάρων ατόμων, τριών γυναικών από το Τουρκμενιστάν, τεμαχισμένα μέσα σε ψυγείο ενός σπιτιού. Ανήσυχοι συγγενείς, μη μπορώντας να επικοινωνήσουν με τους αλλοδαπούς που διαμένουν στο σπίτι, ανέφεραν την κατάσταση στην αστυνομία. Κατά την είσοδό τους στο σπίτι, οι αρχές ανακάλυψαν τα πτώματα τριών γυναικών στην κατάψυξη και τη σορό ενός τέταρτου ατόμου στο ψυγείο.

Κατά την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι, βρήκαν τη σορό ενός άνδρα ονόματι Ρ.Ν. στο ψυγείο. Όπως αποκαλύφθηκε τα θύματα ήταν η μητέρα και οι δύο κόρες της, ενώ η ανδρική σορός στο ψυγείο ανήκε στον φίλο μιας από τις κοπέλες που διέμεναν στο ίδιο σπίτι.

Ο ύποπτος, υπήκοος Τουρκμενιστάν, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο δράστης των δολοφονιών, ήταν γνωστό ότι εργαζόταν στο Τσεσμέ. Συνελήφθη στο Τσεσμέ αφού τράπηκε σε φυγή από το σημείο.

Οι αναφορές αναφέρουν ότι ο ύποπτος είχε ρομαντική σχέση με τη μητέρα που σκότωσε και ανακαλύφθηκε ότι τα θύματα είχαν ναρκωθεί με ένα ηρεμιστικό ποτό πριν από το περιστατικό.

Ο ύποπτος, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν σε εστιατόριο συκωτιού στο Μπαϊρακλί, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στο Τσεσμέ, όπου είχε βρει καταφύγιο μετά το έγκλημα.

Τα πτώματα των τεσσάρων ατόμων, συμπεριλαμβανομένων τριών γυναικών Τουρκμενιστάν υπηκοότητας, που βρέθηκαν στον καταψύκτη στην περιοχή Bayrakli, στάλθηκαν στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο της Σμύρνης για νεκροψία, μετά από εξέταση από τον εισαγγελέα.

Ο Ferhat Özkul, κάτοικος της γειτονιάς, εξέφρασε βαθύ σοκαρισμό για το περιστατικό, δηλώνοντας: “Ήμασταν βαθιά επηρεασμένοι από μια τέτοια τραγωδία που συνέβη στη γειτονιά μας. Ακούσαμε ότι ήταν μια οικογενειακή καταστροφή. Σύμφωνα με όσα μας ενημέρωσε η αστυνομία, η ακριβής Η ώρα του συμβάντος είναι ακόμη ασαφής. Λέγεται ότι ο δράστης διέπραξε πρώτος τις δολοφονίες και τοποθέτησε τα πτώματα στην κατάψυξη λίγες μέρες αργότερα. Υπάρχουν διάφορες εικασίες γύρω από το περιστατικό».

Σχετικά Άρθρα