Δολοφονία Αναστάζια: Αλλάζει την κατάθεσή του ο 32χρονος κρατούμενος – Τι ισχυρίζεται τώρα

 Δολοφονία Αναστάζια: Αλλάζει την κατάθεσή του ο 32χρονος κρατούμενος – Τι ισχυρίζεται τώρα

Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται ο  32χρονος από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία. Ο 32χρονος υποστηρίζει πως μετά τη συνάντηση που είχε με την κοπέλα την προηγούμενη Δευτέρα, την πήρε και πήγαν στο σπίτι του. Εκεί η κοπέλα έμεινε μαζί του, ήπιαν μερικές μπύρες και φύγανε ενώ την άφησε στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της και του είπε «έλα να με πάρεις».

Από την πλευρά του, ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αναφέρει ότι όταν γύρισε στο σπίτι, την άλλη μέρα, είδε τον 32χρονο αναστατωμένο και γεμάτο χώματα. Επίσης ο συγκάτοικος του 32χρονου λέει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που υπάρξουν και άλλες κατηγορίες που ενσωματωθούν στο κατηγορητήριο, θα συζητηθεί εκ νέου αναβολή.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα η Αναστάζια πέθανε από ασφυξία. Οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας.

Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει.

Η σορός της 27χρονης Αναστάζια θα μεταφερθεί στην Πολωνία ενώ η μητέρα και ο σύντροφός της άτυχης κοπέλας αναχώρησαν ήδη για τη χώρα τους ώστε να «ετοιμάσουν τα της ταφής της», όπως ανέφεραν.

Οι Αρχές τους έδωσαν την άδεια να φύγουν, ζητώντας τους παράλληλα να βρίσκονται στη διάθεσή τους, όταν τους ζητηθεί. 

Πηγή: ertnews.gr