Τέλος η Μαρία Κορινθίου από “Το Πρωινό” – Τι έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα

 Τέλος η Μαρία Κορινθίου από “Το Πρωινό” – Τι έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα

“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια” αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Με αυτή την λιτή ανακοίνωση το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε το τέλος της συμμετοχής της γνωστής ηθοποιού στην εκπομπή “Το Πρωινό”. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Κορινθίου είχε αναλάβει να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

Το τελευταίο διάστημα ήταν γνωστό πως η Μαρία Κορινθίου δεν ήταν ικανοποιημένη από την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και δεν έχανε την ευκαιρία να δηλώσει πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, ενώ γίνονταν ήδη “οντισιόν” στον αέρα της εκπομπής.

Η “σταγόνα” που ξεχείλισε το ποτήρι

Την δυσαρέσκειά της με τα όσα γίνονται στο “Πρωινό”, έδειξε η Μαρία Κορινθίου, μέσα από δηλώσεις της στην εκπομπή “Open Weekend”. Η Μαρία Κορινθίου δεν βρέθηκε την Παρασκευή στην αποφώνηση της εκπομπής “Το Πρωινό” και αυτό “γέννησε” ερωτηματικά.

«Η κατάσταση είναι Amber Alert! Αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής και εγώ δεν την έχω πια, την έχω χάσει!» ανέφερε αρχικά.

Ενώ προσέθεσε πως: «Θα τα μάθετε λίαν συντόμως. Τελειώνει η εκπομπή, κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει. Και αφού κάποιοι δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε σήμερα στην εκπομπή και δες και την εκπομπή. Όχι, δεν μίλησα με κανέναν».

Σχετικά Άρθρα