Κως: “Θα ήθελα να συναντηθώ δέκα λεπτά με αυτόν που το έκανε” λέει ο αδελφός της Αναστάζια

 Κως: “Θα ήθελα να συναντηθώ δέκα λεπτά με αυτόν που το έκανε” λέει ο αδελφός της Αναστάζια

Ξεσπά ο αδερφός της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε δολοφονημένη στην Κω.

«Παρακολουθούσα την υπόθεση στα media. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η αδελφή μου αλλά μετά μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και το επιβεβαίωσε», δήλωσε ο αδερφός της Αναστάζια στον Alpha.

«Σίγουρα δεν ήταν ατύχημα», δηλώνει ο αδερφός της και ξεσπά λέγοντας πως πρέπει «να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον «τελειώσω» εγώ».

«Δεν έχω καμία πληροφορία», είπε για το κάλεσμα των Αρχών στον σύντροφο της 27χρονης να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με τις τελευταίες φορές που μίλησε με την Αναστάζια το βράδυ της εξαφάνισής της.

«Ταξίδευαν μαζί αλλά δεν σκέφτονταν να παντρευτούν. Ήταν πολλά χρόνια μαζί αλλά δεν μιλούσαν για γάμο», είπε για τη σχέση της 27χρονης με τον σύντροφό της.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά, δεν ξέρω τι να πω αυτή τη στιγμή, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, λυπάμαι που έτυχε να είναι η αδερφή μου. Ήταν ένα νέο κορίτσι που είχε πολλά όνειρα, της άρεσε να ταξιδεύει και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της και τώρα την «έσβησαν»», συμπλήρωσε ο αδερφός της.

Η μητέρα της Αναστάζια «είναι συντετριμμένη», δήλωσε ο αδερφός της και τόνισε πως «ούτε εγώ είμαι καλά».