Αναστάζια: Μαρτυρικός θανάτος από ασφυξία σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα – Δεύτερη εξέταση του Πολωνού συντρόφου της

 Αναστάζια: Μαρτυρικός θανάτος από ασφυξία σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα – Δεύτερη εξέταση του Πολωνού συντρόφου της

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια εστάλη στις διακστικές αρχές ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο σύντροφός της. Η κοπέλα φέρεται να είχε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Υπενθυμίζεται πως η 27χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα που έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές και κατηγορούμενος για την αρπαγή της Αναστάζια πήρε προθεσμία από την Ανακρίτρια για να απολογηθεί την Τετάρτη. Το κατηγορητήριο μένει το ίδιο μέχρι να δοθούν στην εισαγγελία και νέα στοιχεία που αναμένονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και από την νεκροψία-νεκροτομή στο θύμα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί όμως είναι ότι πριν και μετά από εκείνον, εξετάστηκε ξανά ο Πολωνός σύντροφος της κοπέλας από την Ανακρίτρια αυτή την φορά, ο οποίος μάλιστα συνόδευε την μητέρα της συντρόφου του σήμερα στο γραφείο της Ανακρίτριας, ενδεχομένως για να δώσει διευκρινήσεις για κάποια μηνύματα που έχουν ανακτηθεί από τις συνομιλίες του με το θύμα, που ίσως εξηγούν και την παραμονή της στην περιοχή και το συγκεκριμένο ραντεβού αλλά ίσως και το ότι ο 32χρονος δεν τους ήταν ένα άγνωστο άτομο.

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται η κοπέλα να πήγε στο μίνι μάρκετ για να προμηθευτεί χασίς από το συγκεκριμένο άτομο και παρότι εκείνος αρνείται ότι την γνώριζε από πριν και ότι της έδωσε ναρκωτικά, ωστόσο κάποια ζητήματα χρήζουν συγκεκριμένων απαντήσεων για να σχηματιστεί και πληρέστερη εικόνα από τις Αρχές.

Όσον αφορά τυχόν εμπλοκή του με την κατάληξη του θύματος αυτό δεν φαίνεται να υπάρχει καθώς από την πρώτη στιγμή έχει διαπιστωθεί ότι είχε άλλοθι και μάλιστα εργαζόταν στο ξενοδοχείο τις επίμαχες ώρες, ενώ η σύντροφός του είχε ρεπό.

Παράλληλα με τις απαντήσεις των εργαστηρίων και του ιατροδικαστή οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν υπάρχει και τυχόν εμπλοκή άλλου ατόμου ίσως του Πακιστανού συγκατοίκου του βασικού υπόπτου, που επίσης έχει πέσει σε αντιφάσεις, κυρίως για το θέμα της μεταφοράς της σορού του θύματος στο σημείο που βρέθηκε στις Αλυκές, που υπερβαίνει το χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές.

Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει τον συλληφθέντα με την κοπέλα να πηγαίνουν στο σπίτι του, μετά το μίνι-μάρκετ στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, δεν υπάρχει όμως υλικό που να τους δείχνει να φεύγουν ενώ ο συγκάτοικος δίνει μια διαφορετική εικόνα. Εάν όμως γνώριζαν ότι το απέναντι σπίτι είχε κάμερα που «βλέπει» την είσοδο του ισόγειου σπιτιού τους, ενδεχομένως από ένα πίσω παράθυρο ή πόρτα να έγινε η μεταφορά και αυτό είναι ένα σημείο που χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Σχετικά Άρθρα