Κως: Για απαγωγή μιλάει η μητέρα της Αναστάζια – Συνδρομή Πολωνού ντετέκτιβ στις έρευνες

 Κως: Για απαγωγή μιλάει η μητέρα της Αναστάζια – Συνδρομή Πολωνού ντετέκτιβ στις έρευνες

Οι έρευνες για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, συνεχίζονται ενώ η μητέρα της αναμένεται σήμερα στο νησί μαζί με ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να βρουν την νεαρή που αγνοείται. Την ώρα που οι αστυνομικές αρχές, εθελοντές και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η μητέρα της Αναστάζια μαζί με ντετέκτιβ έφτασε στην Κω, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες ώστε να βρεθεί η κόρη της. Την είδηση έκανε γνωστή ο σύντροφος της 27χρονης ο οποίος χθες ενημέρωνε μέσω facebook το γεγονός και ζητούσε βοήθεια απ’ όποιον μπορεί να την προσφέρει.

Πριν από λίγα 24ωρα η μητέρα της 27χρονης σε δηλώσεις της στην πολωνική ιστοσελίδα «tuwroclaw», έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση, καθώς μίλησε ανοιχτά για απαγωγή. «Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, με μια ανάρτησή του πριν λίγες ώρες ο σύντροφος της Αναστάζια έγραψε στο Facebook: «Αύριο με τη μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντετέκτιβ θα ψάξουμε για την Αναστάζια. Αν κάποιος θέλει να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή ξέρει ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν στην αναζήτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Κάθε ώρες μετράει».

Πέταξαν την κάρτα SIM από το κινητό της Αναστάζια

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό της -το οποίο εντοπίστηκε νωρίτερα σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην περιοχή Μαρμάρι από έναν άνδρα, ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι- εξετάστηκε από τις Αρχές και βρέθηκε ότι είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM.

Το γεγονός αυτό ενισχύει έτι περαιτέρω το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας πίσω από την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής.

Δείτε το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το κινητό της 27χρονης:

kws_in__2_
kws_in__3_
kws_in__1_

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν γρατζουνιές και σημάδια πάλης πάνω στο σώμα του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι άνδρες της Ασφάλειας Κω παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του 32χρονου στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές, είναι ότι ο άντρας, πάνω στον οποίο βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία, το οποίο φέρεται να είχε εκδοθεί την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της κοπέλας, δεν είχε ενημερώσει κανέναν -ούτε τον συγκάτοικό του- ότι σκόπευε να φύγει.

Σχετικά Άρθρα