Εξαφάνιση Αναστάζια: Σημαντικό βίντεο με τον 32χρονο συλληφθέντα στα χέρια των Αρχών

 Εξαφάνιση Αναστάζια: Σημαντικό βίντεο με τον 32χρονο συλληφθέντα στα χέρια των Αρχών

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Σχεδόν μια βδομάδα μετά και το μυστήριο με την εξαφάνισή της παραμένει άλυτο, ενώ οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης με όσα στοιχεία έχουν στα χέρια τους. Για την εξαφάνισή της έχει συλληφθεί ένας 32χρονος, με τον οποίο η Αναστάζια φαίνεται να πέρασε τις τελευταίες ώρες πριν την εξαφάνισή της.

Το κινητό της 27χρονης μάλιστα βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 32χρονου από το Μπανγκλαντές.

Κάμερα έχει καταγράψει τον 32χρονο σε πανικό

Σύμφωνα με πληροφορία που έχει φτάσει στις Αρχές, κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού του 32χρονου τον έχει καταγράψει το απόγευμα το απόγευμα της Τετάρτης περίπου στις 7 το απόγευμα, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, να τρέχει στον παράλληλο δρόμο του σπιτιού του, αναστατωμένος και γεμάτος στάχυα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο 32χρονος φαίνεται να πηγαίνει και να γυρίζει μέσα σε 11 λεπτά σε πανικό. Στο βίντεο, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας, φαίνεται ο 32χρονος σαν να πάει να θέλει να ελέγξει κάποιο σημείο γρήγορα και να επιστρέφει.

Σήμερα το πρωί σήμανε συναγερμός στις Αρχές οι οποίες ψάχνουν σε χωράφια, σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και σε πηγάδια απόστασης 2 χιλιομέτρων από το σπίτι του 32χρονου.

Στην Αθήνα για έλεγχο το κινητό της

Στοιχείο «κλειδί» προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να δοθούν απαντήσεις είναι το κινητό της 27χρονης. Οι Αρχές φοβούνται για εγκληματική ενέργεια καθώς στο κινητό που βρέθηκε είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί.

Το κινητό της 27χρονης όπως και τα προσωπικά αντικείμενα του 32χρονου έφτασαν το πρωί με πτήση της Sky Express στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι αστυνομικοί του εγκληματολογικού με πολυετή εμπειρία, βρίσκονται από το Σάββατο στην Κω προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ταυτόχρονα, η μητέρα της αγνοουμένης από την Πολωνία, βρίσκεται στο νησί μαζί με ομάδα ντετέκτιβ ώστε να αναζητήσουν την 27χρονη.

Σχετικά Άρθρα