Εκδόθηκε Missing Alert για την 27χρονη που εργαζόταν στην Κω

 Εκδόθηκε Missing Alert για την 27χρονη που εργαζόταν στην Κω

Μία 27χρονη γυναίκα από την Πολωνία, η οποία ζει και εργάζεται στην Κω μαζί με τον σύντροφό της, αγνοείται από τις 12/6. Η εξαφάνισή της σκεπάζεται από ένα πέπλο μυστηρίου, και μάλιστα εκδόθηκε Missing Alert για την κοπέλα.

«Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», και προσθέτει:

«Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης».

Ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα κατήγγειλε στην Αστυνομία την Τρίτη ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, τη Δευτέρα 12-06-2023 περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Στη συνέχεια του έστειλε την τοποθεσία της προκειμένου να πάει ο σύντροφός να την πάρει, όμως όταν εκείνος έφτασε, δεν την βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Στις 23:38 της ίδιας ημέρας, μέσω εφαρμογής εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά ήταν ήδη απενεργοποιημένο.

Η νεαρή κοπέλα δεν επικοινώνησε έκτοτε με τον σύντροφό της, ούτε εμφανίστηκε στην εργασία της όπως όφειλε να εμφανιστεί στις 08:00 της 13ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, η 27χρονη, εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω, δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια και μπλε γυαλιά ηλίου, ενώ είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Εχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.

Σχετικά Άρθρα