Ο Γιώργος Παπανδρέου κριτής μαγειρικής σε εκπομπή

 Ο Γιώργος Παπανδρέου κριτής μαγειρικής σε εκπομπή

Συνεργείο ισραηλινής τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία έχει ταξιδιωτικό περιεχόμενο, συνάντησε τυχαία τον Γιώργο Παπανδρέου και του ζήτησαν να συμμετάσχει σε έναν διαφορικό διαγωνισμό μαγειρικής ως κριτής.

Όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Παπανδρέου με τη συμμετοχή του στην εκπομπή βρήκε μια ευκαιρία να προωθήσει την ελληνική κουζίνα κυρίως όμως, να παρουσιάσει την Πάτρα στο τουριστικό κοινό του Ισραήλ.

Αναλυτικότερα έγραψε στην σελίδα του στο Facebook:

«Μια αναπάντεχη συνάντηση στην Μαρίνα της Πάτρας με το συνεργείο της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής “The Best in the World” που μου ζήτησαν να συμμετάσχω σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό μαγειρικής ως κριτής, μαζί με δύο νέα παιδιά από την Πάτρα, την Καλομοίρα και τον Δημήτρη, μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσω την πόλη μας και ολόκληρο τον νομό, ως τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, σε μια μεγάλη αγορά όπως είναι αυτή του Ισραήλ. 

Η Αχαΐα, όπως κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει τεράστιες δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτές και να επενδύσουμε στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα»