ΣΥΡΙΖΑ κατά Βούλτεψη: Για μερικές ακροδεξιές ψήφους δεν διστάζουν πουθενά

 ΣΥΡΙΖΑ κατά Βούλτεψη: Για μερικές ακροδεξιές ψήφους δεν διστάζουν πουθενά

«Ο εθνικά επιζήμιος και ολισθηρός κατήφορος της ΝΔ δεν έχει σταματημό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα fake news της Σοφίας Βούλτεψη, η οποία παρουσίασε τουρκικό δημοσίευμα τουλάχιστον από το 2012 ως φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ του 2015.

«Μετά τους ωμούς εκβιασμούς της κ. Μπακογιάννη και του κ. Σκέρτσου στην μουσουλμανική μειονότητα, μετά την εργαλειοποίηση της ΕΥΠ από τον κ. Μητσοτάκη, σειρά είχε η άθλια προβοκάτσια της κ. Βούλτεψη», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Παρουσίασε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα δημοσίευμα του τουρκικού τύπου ως δήθεν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Για κακή της τύχη, όμως, το μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης που γνωρίζει την τουρκική γλώσσα αποκάλυψε αμέσως τα fake news της κ. Βούλτεψη».

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Η ΝΔ έχει ξεφύγει τελείως. Για μερικές ακροδεξιές ψήφους δεν διστάζει πουθενά. Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με ευαίσθητα εθνικά ζητήματα για ψηφοθηρικούς λόγους. Μπορούν να αντιληφθούν έστω και τώρα το κακό που κάνουν στην πατρίδα;»