Λεμεσός: Μαφιόζικη εκτέλεση 39χρονου – Ήταν γνωστός στις αρχές

 Λεμεσός: Μαφιόζικη εκτέλεση 39χρονου – Ήταν γνωστός στις αρχές

Θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης έπεσε ένας 39χρονος από την Λεμεσό, Κύπρου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έξω από την οικία του. Σύμφωνα με το lemesosblog, η Αστυνομία τέθηκε σε κινητοποίηση έπειτα από πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών στην περιοχή Παρεκκλησιά. Φέρεται το θύμα πως εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι του και το εκτέλεσαν μόλις κατέβηκε από το όχημά του.

«Ήταν λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα όταν δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί στο χωριό Παρεκκλησιά. Αμέσως στον χώρο αφίχθηκαν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο από πυροβολισμούς. Στο μέρος αφίχθηκε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος δεν είχε ζωτικές ενδείξεις και αμέσως οι σκηνή αποκλείστηκε και ξεκινήσαμε εξετάσεις», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις από τη σκηνή του εγκλήματος ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου.

«Αυτό που προκύπτει είναι ότι το πρόσωπο αυτό μόλις αποβιβάστηκε από το όχημα του δέχτηκε αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Είναι πολύ νωρίς, γίνονται εξετάσεις» είπε ο κύριος Κυριάκου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 39χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.είχε μεταβεί σε ταχυφαγείο στη Γερμασόγεια και δέχθηκε πυροβολισμούς.

Τους πυροβολισμούς άκουσε πρώτη η σύζυγός του, η οποία βγήκε έξω από την οικία και αντίκρυσε τον σύζυγό της να κείτεται στο έδαφος. Στο σημείο έσπευσαν και γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι το θύμα ήταν ζωντανό μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.