Τσίπρας: Σκοπός της ΝΔ να μετατρέψει το χώρο της υγείας σε πεδίο κερδοσκοπίας και αισχροκέρδειας

 Τσίπρας: Σκοπός της ΝΔ να μετατρέψει το χώρο της υγείας σε πεδίο κερδοσκοπίας και αισχροκέρδειας

Για την κρυφή ατζέντα της Υγείας μίλησε από τη Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας. Σκοπός της ΝΔ είναι να μετατρέψει το χώρο της υγείας σε ένα πεδίο κερδοσκοπίας και αισχροκέρδειας, βορά στα ιδιωτικά συμφέροντα, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε πολίτες στο εκλογικό κέντρο ΣΥΡΙΖΑ, στο κέντρο της πόλης.

Καμία από τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη δεν έχει εγγραφεί στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ προβλέπει μείωση παροχών και αύξηση φόρων, αλλά και:

  1. διάλυση στο ΕΣΥ και στο κοινωνικό κράτος
  2. Ακρίβεια και λεηλασία του εισοδήματος.

Βιώνουμε ημέρες απόλυτης κατάρρευσης του ΕΣΥ και αυτό δεν είναι καταναγκασμός όπως την περίοδο της τρόικας, είναι επιλογή, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι μάσκες έπεσαν» είπε αναφορικά με το κρυφό σχέδιο της ΝΔ για τον τομέα της υγείας ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λάρισα, κατηγορώντας την παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι αδιαφορεί για την κατάρρευση του δημοσίου συστήματος υγείας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε όχι μόνο για τους τρεις θανάτους που προκλήθηκαν μέσα σε τρεις ημέρες λόγω της έλλειψης ασθενοφόρων, αλλά και στις εξωφρενικές δηλώσεις του στελέχους της ΝΔ Σπύρου Πνευματικού που έκανε λόγο για διαλογή ασθενών λόγω κόστους.

«Αυτή είναι η κρυφή ατζέντα της ΝΔ για τη δημόσια υγεία» είπε υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή είχε εξαγγέλλει τη σύμπραξη του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα στο χώρο της υγείας.

«Τι διαφορετικό είπε ο κ. Πνευματικός;» διερωτήθηκε σκωπτικά ο Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας πως ο σκοπός της ΝΔ είναι να μετατρέψει το χώρο της υγείας σε ένα πεδίο κερδοσκοπίας και αισχροκέρδειας, βορά στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Σχετικά Άρθρα