Ρόδος: 20χρονη τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της από 23χρονο στη θάλασσα

 Ρόδος: 20χρονη τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της από 23χρονο στη θάλασσα

Τον βιασμό της από έναν νεαρό αλβανικής καταγωγής κατήγγειλε μια 20χρονη Βρετανή τουρίστρια στη Ρόδο.

Το συμβάν σύμφωνα με την καταγγελία της έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο και συγκεκριμένα στην παραλία Γλύστρα, στην οποία είχαν πάει μαζί για μπάνιο, ενώ η κοπέλα ανέφερε ότι ακολούθως επιχείρησε να της επιτεθεί και πάλι σεξουαλικά όταν βρισκόταν στο ξενοδοχείο της.

Η 20χρονη κατήγγειλε στις Αρχές του νησιού, ότι γνώρισε τον Αλβανό διαδικτυακά και κανόνισαν να πάνε για μπάνιο στη Γλύστρα. Όπως είπε σύμφωνα με τη Sun, αντάλλασσαν μηνύματα για περίπου δύο εβδομάδες σε εφαρμογή γνωριμιών και τελικά συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο.

Μετά το πρώτο φερόμενο έγκλημα, η γυναίκα είπε ότι ζήτησε από τον 23χρονο να την πάει πίσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Κιοτάρι.

Γύρω στις 4 το απόγευμα, φέρεται να της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει ξανά στο δωμάτιο. Η γυναίκα αντέδρασε, απώθησε τον άνδρα και τον ανάγκασε να φύγει από το δωμάτιό της.

Στη συνέχεια έφυγε από το παραθαλάσσιο θέρετρο και κατήγγειλε τον βιασμό στην ασφάλεια της Ρόδου. Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον Αλβανό και βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου το θύμα αναγνώρισε τον ύποπτο. Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και απόπειρα βιασμού. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Σχετικά Άρθρα