Καϊλή: Η σύλληψή μου ίσως έχει να κάνει με πρωτοβουλίες μου για τις παρακολουθήσεις (vid)

 Καϊλή: Η σύλληψή μου ίσως έχει να κάνει με πρωτοβουλίες μου για τις παρακολουθήσεις (vid)

Τηλεοπτική συνέντευξη, την πρώτη μετά το σκάνδαλο Qatargate στο Ευρωκοινοβούλιο,  παραχώρησε η Εύα Καϊλή.

Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα El Mundo αναφέρθηκε στη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι συνελήφθη ο σύζυγός της, Φραντζέσκο Τζιόρτζι. Όπως είπε, υπέθεσε πως ενεπλάκη σε κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητο, ενώ όταν και η ίδια συνελήφθη, βίωσε το απόλυτο σοκ.

«Ήμουν σε σοκ. Δεν μπορούσα να δω την δικογραφία, δεν μπορούσα να δω το μωρό μου, δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβη με τον άντρα μου». 

«Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο ενδιαφέροντα, όταν δύο ημέρες μετά μίλησα με τον δικαστή», ο οποίος της έκανε ερωτήσεις για την πολιτική της εργασία, λέει η ευρωβουλευτής.

Παράλληλα άφησε αιχμές λέγοντας ότι η σύλληψη της ενδεχομένως να οφείλεται στις πρωτοβουλίες της σχετικά με τα συστήματα παρακολούθησης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από την δίωξη της, ενδέχεται να κρύβονται μυστικές υπηρεσίες Ευρωπαϊκών χωρών διότι όπως λέει χρήματα δεν έχει πάρει.

Ακόμα, διέψευσε ότι βρέθηκαν υπέρογκα ποσά στο σπίτι της και τόνισε ότι εκεί βρίσκονταν μόνο χρήματα που ήταν η αμοιβή της από το ευρωκοινοβούλιο. «Τα 150.000 ευρώ που βρέθηκαν σπίτι μου, δεν έχουν τα αποτυπώματά μου. Ας απαντήσει ο ιδιοκτήτης τους», δήλωσε στην εφημερίδα.

Επίσης η Εύα Καϊλή, επιβεβαίωσε ότι  ο Παντσέρι,  πήγαινε τακτικά στο σπίτι της, ωστόσο διέψευσε ότι είχε κάθε οικονομική συναλλαγή μαζί του.

«Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», είπε χαρακτηριστικά συνοψίζοντας τα όσα βίωσε από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο Qatargate. 

Σχετικά Άρθρα