Μητσοτάκης: Κεντρική ομιλία στο Θησείο με “Κατρούγκαλο και… Χρυσή Αυγή” κατά ΣΥΡΙΖΑ – Μήνυμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

 Μητσοτάκης: Κεντρική ομιλία στο Θησείο με “Κατρούγκαλο και… Χρυσή Αυγή” κατά ΣΥΡΙΖΑ – Μήνυμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Με το «δώρο» Κατρούγκαλου ανα χείρας οδεύει η ΝΔ στο δρόμο προς τις κάλπες. Στο τελευταίο μίλι του προεκλογικού αγώνα η γαλάζια παράταξη φαίνεται να κερδίζει ξεκάθαρο προβάδισμα ύστερα απο τις άστοχες δηλώσεις στελεχών της αντιπολίτευσης. Στην Πειραιώς υπάρχει η αίσθηση πως η τελευταία προεκλογική εβδομάδα, θα συμβάλει καθοριστικά στο άνοιγμα της ψαλίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στα δημοσκοπικά ευρύματα υπάρχει μεγάλη εισροή κεντρώων ψηφοφόρων προς τη ΝΔ.

Κομματικά στελέχη υπογραμμίζουν σε όλους τους τόνους πως ο στόχος είναι η επίτευξη της αυτοδυναμίας της ΝΔ και πως δεν θα υπάρξει εφησυχασμός μέχρι την τελευταία στιγμή.  

Στην τελευταία του προεκλογική ομηλία σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός αναμένεται να υπογραμμίσει πως υλοποίησε τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει το 2019, παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, ζητώντας νέα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης για την επόμενη τετραετία. Την ίδια ώρα όμως αναμένεται να εξαπολύσει νέα επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Κατρούγκαλου αλλά και τις ψήφους των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.  

  • «Όσο πάμε προς τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο» δήλωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην αποπομπή του Γ. Κατρούγκαλου και πρόσθεσε πως ο Αλέξης Τσίπρας έπαψε τον Γιώργο Κατρούγκαλο όχι γιατί προανήγγειλε αυξήσεις στις εισφορές αλλά γιατί είναι «μαρτυριάρης», ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως την ίδια ώρα έχει δίπλα του τον καταδικασμένο Νίκο Παππά αλλά και τον Παύλο Πολάκη.

«Στην αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε δίπλα του τον Βαρουφάκη με τη Δήμητρα. Μετά πόνταρε στην κυβέρνηση των ηττημένων, μετά έγινε κυβέρνηση των απελπισμένων, ειδικού σκοπού. Μετά ήρθε το κερασάκι στην τούρτα να το ομολογεί χθες ο κ. Κατρούγκαλος ότι θέλει να επαναφέρει τον νόμο του για το ασφαλιστικό, με πρώτο βήμα την επαναφορά των κρατήσεων», τόνισε με έμφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να βάλει στο «κάδρο»  και τον Νίκο Ανδρουλάκη διαχωρίζοντας τον απο τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

«Οι απλοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είμαι σίγουρος ότι ζουν καλύτερα τώρα από το 2019, ξέρουν ότι το ποτήρι δεν είναι ούτε άδειο ούτε σπασμένο, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλουν όλοι αυτοί οι πολίτες με την δική τους ψήφο να επιστρέψει από το παράθυρο ο κ. Τσίπρας και η παρέα του. Μπορεί κάποιους να πληγώσαμε, όμως δεν προδώσαμε ποτέ και πήγαμε τη χώρα μπροστά», ανέφερε χθες ο πρωθυπουργός. 

Την ίδια στιγμή απο την Πειραιώς ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους σχετικά με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοικτός σε οποιοδήποτε τυχοδιωκτικό σχέδιο διακυβέρνησης για να μείνει στην καρέκλα του. «Τον ενδιαφέρει μόνο η εξουσία και αν το επιτρέψουν οι αριθμοί δεν θα διστάσει να βάλει τη χώρα σε περιπέτειες» τόνισε ο Άκης Σκέρτσος και προσέθεσε ότι πλέον «απέτυχε η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με αριστερά κόμματα και γι’ αυτό ψαρεύει ψήφους στα θολά νερά»


Σχετικά Άρθρα