Μικρούτσικος: Καταστρεπτική και ευνοιοκρατική η επιλογή της ΕΡΤ για την Eurovision

 Μικρούτσικος: Καταστρεπτική και ευνοιοκρατική η επιλογή της ΕΡΤ για την Eurovision

Μιλώντας στο «Breakfast @ Star» σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την ελληνική παρουσία στην Eurovision και την επιλογή του συγκεκριμένου κομματιού.

«Ο Βίκτωρ Βερνίκος ήταν φωνητικά μέτριος, αγχωμένος, σε ένα κομμάτι στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορο, με τίποτα ικανό να εκπροσωπήσει μια χώρα. Υπάρχουν κομμάτια που μπορούν να εκπροσωπήσουν, ας είναι και κακά. Εδώ ήταν ένα διάφορο κομμάτι που δεν ήταν για εκπροσώπηση. Ο Βερνίκος άπειρος δεκαεξάρης, τον βάλανε να κολυμπήσει στα βαθιά, θολά νερά παρ’ ότι ήταν βαθιά, και δυστυχώς τον ανάγκασαν να πνιγεί.

Είναι ανεπίτρεπτο, πέρα από την τελείως λάθος επιλογή, σε ένα παιδί που βλέπουν ότι είναι δεκάξι χρονών και δεν είναι το παιδί – θαύμα να του δίνουν αυτό τον ρόλο. Είναι σαν να το καταδικάζουν ότι “εσύ μην τολμήσεις να ξανασχοληθείς με τη μουσική”.

Ανεπίτρεπτη ΕΡΤ. Η προετοιμασία και η παραγωγή ήταν για να πηγαίνει ψιλοάπατη. Αλλά ξέρεις, αλλάζουν οι διοικήσεις, έρχονται κάποιοι ανευθυνο-υπεύθυνοι οι οποίοι δημιούργησαν το φετινό φαινόμενο. Ποτέ ξανά.

Η φετινή ήταν μια καταστρεπτική ευνοιοκρατική επιλογή» είπε ο βετεράνος τηλεορασάνθρωπος και συνθέτης, με πολλά σουξέ στο ενεργητικό του.

Στη συνέχεια ο Ανδρέα Μικρούτσικος σχολίασε τις βαθμολογίες των μελών της ελληνικής κριτικής επιτροπής, τα οποία κατηγόρησε για απανωτά «φάουλ». Όχι μόνο για την στάση τους απέναντι στην Κύπρο, αλλά και για την ανικανότητά τους να νιώσουν τον παλμό του κόσμου, ο οποίος έδειξε με σαφήνεια την εύνοια του στο τραγούδι της Φινλανδίας.

Σχετικά Άρθρα