ΚΑΙΡΟΣ: Ανοιξιάτικες μέρες Κυριακή και Δευτέρα

 ΚΑΙΡΟΣ: Ανοιξιάτικες μέρες Κυριακή και Δευτέρα

Η Κυριακή και η Δευτέρα θα είναι δύο ανοιξιάτικες ημέρες, με πολλές ώρες ηλιοφάνειας και άνοδο της θερμοκρασίας σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο,. Τα θερμόμετρα θα φτάσουν και τους 25 με 26 βαθμούς στα ηπειρωτικά. Οι βοριάδες στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο έως 5 με 6 μποφόρ. Από Τρίτη και μετά όμως αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας και ξανά βροχερός καιρός στα κεντρικά και βόρεια τμήματα κυρίως σε Μακεδονία και Θεσσαλία.

Πιο αναλυτικά για την Κυριακή

Προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός .. Το μεσημέρι απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές μπόρες. Υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα
Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 23 με 25 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι απόγευμα οπότε είναι πιθανόν στα ορεινά να βρέξει για λίγο. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 πρόσκαιρα το απόγευμα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου

Σχετικά Άρθρα