Debate Μητσοτάκη – Τσίπρα προτείνει το MEGA – Έστειλε επιστολή και στους δύο – “ΝΑΙ” από ΣΥΡΙΖΑ

 Debate Μητσοτάκη – Τσίπρα προτείνει το MEGA – Έστειλε επιστολή και στους δύο – “ΝΑΙ” από ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολές προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έστειλε το Mega για τη διεξαγωγή στην τηλεοπτική του συχνότητα ενός debate μεταξύ των δύο. Την επιστολή για το debate υπογράφει ο διευθυντής ενημέρωσης του Mega Σταμάτης Μαλέλης και ήδη βρίσκεται στα γραφεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα.

Με την επιστολή του το Mega ενημερώνει τους δύο πολιτικούς αρχηγούς για την πρότασή του εξηγώντας ότι προτίθεται να φιλοξενήσει την τηλεμαχία των δύο σε ώρα και ημερομηνία που θα επιλεγεί εφόσον βέβαια ανταποκριθούν αμφότεροι θετικά.

Στο σχετικό αίτημά του, το Mega αναφέρει: «Θεωρούμε ότι η ανταλλαγή απόψεων Μητσοτάκη – Τσίπρα θα συμβάλει στην πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου».

Η απόφαση όπως εξηγεί ελήφθη μετά την αδυναμία του καναλιού να μεταδώσει το debate πολιτικών αρχηγών «λόγω συμβατικών υποχρεώσεων του προγράμματος».

Θετικά απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ – “Αποδεχόμαστε με χαρά την πρόσκληση…”

Θετική ήταν, όπως αναμενόταν, η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση του MEGA για διεξαγωγή ενός debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. “Με χαρά αποδεχόμαστε την πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA σε ανοιχτό διάλογο ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη”, σχολιάζει η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου.

Αναλυτικά η απάντηση της κας Τσαπανίδου:

Με χαρά αποδεχόμαστε την πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA σε ανοιχτό διάλογο ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είμαστε στη διάθεση του καναλιού, όποια μέρα επιθυμεί τροποποιώντας το πρόγραμμα του προέδρου για να γίνει ο δημόσιος διάλογος που θα συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα