Σκέρτσος: Κάναμε βήματα μπροστά – Πρέπει πλέον να γίνουμε Ευρώπη σε όλους τους τομείς

 Σκέρτσος: Κάναμε βήματα μπροστά – Πρέπει πλέον να γίνουμε Ευρώπη σε όλους τους τομείς

«Τρεις εβδομάδες πλέον μας χωρίζουν από την κρίσιμη κάλπη της 21ης Μαΐου που θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα την επόμενη τετραετία για να κάνουμε όλοι μαζί, συλλογικά και ατομικά άλματα προς τα μπρος χωρίς να μένει κανείς πίσω», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ‘Ακης Σκέρτσος ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Διότι η χώρα μας δεν μπορεί να γυρίσει ξανά πίσω ούτε όμως και να μείνει στάσιμη εξαιτίας ενός μέρους του πολιτικού συστήματος που δεν μπορεί να συνεννοηθεί ούτε στα στοιχειώδη με άλλες δυνάμεις, που αποστρέφεται την πραγματική πρόοδο που δεν διαθέτει καμία πρόταση για το μέλλον. Η χώρα μας δεν πρέπει να μπει ξανά σε καμιά πολιτική περιδίνηση που θα την απομακρύνει εκ νέου από την υπόλοιπη Ευρώπη όπως συνέβη την περίοδο 2015-2019. Μείναμε στην Ευρώπη τότε χάρη στη φιλελεύθερη παράταξη. Κάναμε βήματα μπροστά από το 2019 παρά τις κρίσεις και πρέπει πλέον να γίνουμε Ευρώπη σε όλους τους τομείς, με αυτούς που ξέρουν που θέλουν και που μπορούν» είπε ο Ακης Σκέρτσος.

Σκέρτσος για το πρόγραμμα της ΝΔ

Στο σημείο αυτό ο Ακης Σκέρτσος αναφέρθηκε «στα άλματα που η σημερινή κυβέρνηση εγγυάται» επισημαίνοντας πως το πρόγραμμα της ΝΔ χαρακτηρίζεται από μία λέξη, τη φιλοδοξία η Ελλάδα να γίνει καλύτερη και να ανήκει στους καλύτερους. Δηλαδή όπως είπε άλματα στην οικονομία (εξειδικεύοντάς τα), στην υγεία, στο Κράτος, στο περιβάλλον και στην ενέργεια αλλά και στο κοινωνικό κράτος και άλματα στην προστασία και ασφάλεια των συνόρων μας, με αναφορές ουσιαστικά σε σημεία του προγράμματος για την επόμενη τετραετία, που παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο πρωθυπουργός.

«Παραγωγική, κοινωνική, πράσινη και ψηφιακή, δίκαιη και ισχυρή, αυτό είναι το όραμά μας για την Ελλάδα. Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε», τόνισε ο κ. Σκέρτσος. «Για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Αυτό διακυβεύεται στις κάλπες της 21ης Μαΐου, το αν θα αφήσουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος οριστικά πίσω μας ώστε να πορευτούμε με αισιοδοξία, εθνική αυτογνωσία, πίστη στις δυνάμεις μας αλλά και αυτοκριτική όπου χρειάζεται με γενναία δράση διόρθωσης για όσα δεν γίνονται σωστά και πρέπει να αλλάξουν», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα