Στην Τσιμτσιλή αύριο το πρωί ο Τσίπρας – Στο κεντρικό δελτίο του Alpha ο Μητσοτάκης

 Στην Τσιμτσιλή αύριο το πρωί ο Τσίπρας – Στο κεντρικό δελτίο του Alpha ο Μητσοτάκης

Εμφανίσεις στο τηλεοπτικό σταθμό του Alpha θα έχουν αύριο οι δύο “μονομάχοι”, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του σταθμού “Happy Day” που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» στην τηλεοπτική συχνότητα του Alpha την Τρίτη στις 9 το πρωί.

Επίσης, το απόγευμα της Τρίτης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφτεί τα Χανιά Κρήτης, όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Καστεχάκη στην περιοχή Παλιό Λιμάνι, στις 19:00.

Στο κεντρικό δελτίο του Alpha ο Μητσοτάκης

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών θα παραθέσει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Alpha.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ για την οικονομία, τους εκλογικούς του στόχους στην κάλπη της 21ης Μαΐου, το πρόγραμμα που προτείνει, τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο, την στήριξη των νέων, τα ελληνοτουρκικά και τις εθνικές κινήσεις στην γεωπολιτική σκακιέρα.

Επίσης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Τρίτη 25 Απριλίου θα επισκεφθεί το Σχηματάρι, τη Θήβα και τη Λιβαδειά.

Σχετικά Άρθρα