Λάρισα: Έκρηξη στο μαγαζί του υπευθύνου διαιτησίας της ΕΟΚ, Νίκου Πιτσίλκα – Έβαλαν γκαζάκι

 Λάρισα: Έκρηξη στο μαγαζί του υπευθύνου διαιτησίας της ΕΟΚ, Νίκου Πιτσίλκα – Έβαλαν γκαζάκι

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λάρισα σε κατάστημα του εμπορικού κέντρου Gaea Lifestyle Center.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το κατάστημα ανήκει στον Λαρισαίο υπεύθυνο διαιτησίας της ΕΟΚ και γνωστό παλιό διαιτητή, Νίκο Πιτσίλκα, ο οποίος μάλιστα έχει υπάρξει για χρόνια διεθνής διαιτητής, διευθύνοντας μεταξύ άλλων τελικούς Μουντομπάσκετ και Ευρωμπάσκετ. Σημειώνεται επιπλέον ότι έχει διατελέσει πρόεδρος της ΚΕΔ και αρχιδιαιτητής της VTB League, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο έχει τη θέση του ειδικού συμβούλου της ΕΟΚ για την ανάπτυξη της διαιτησίας, όντας ουσιαστικά ο υπεύθυνος διαιτησίας. 

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από τζαμαρία καταστήματος, με αποτέλεσμα να συμβεί η έκρηξη γύρω στις 05:10 π.μ. και ο δυνατός θόρυβος αναστάτωσε τους Λαρισαίους που διαμένουν στη συνοικία της Φιλιππούπολης, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τόσο την Πυροσβεστική όσο και την Αστυνομία. 

Ωστόσο από την έκρηξη δεν είχε ξεσπάσει κάποια φωτιά, με την κατάσταση να βρίσκεται υπό έλεγχο και υπάρχει αναφορά μόνο για υλικές ζημιές. Η Αστυνομία, που έσπευσε άμεσα στο σημείο μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, εντόπισε τον εκρηκτικό μηχανισμό και διεξάγει έρευνα για τα αίτια του συμβάντος και τον εντοπισμό των δραστών.

Σχετικά Άρθρα