Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Στεφανίδη: “Μετά την συγνώμη της, το θέμα θεωρείται λήξαν”

 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Στεφανίδη: “Μετά την συγνώμη της, το θέμα θεωρείται λήξαν”

Μετά το θέμα που προέκυψε με την υποψήφια βουλευτή Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη και την ανάρτηση που έκανε στα social media, o ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί το θέμα λήξαν. «Μετά τη συγγνώμη της και αφού παραδέχθηκε το ατόπημα της, το θέμα θεωρείται λήξαν», ανέφεραν στελέχη της Κουμουνδούρου.

Συγγνώμη από την υποψήφια βουλευτή

Με μία σύντομη ανάρτηση η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, η οποία είναι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Αττική, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη -μετά το θόρυβο που προκλήθηκε για την υιοθέτηση, από μέρους της, χυδαίου πρωτοσέλιδου, που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη, και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η Ελένη Χρονοπούλου. Η επίμαχη ανάρτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, με τον εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρη Μάντζο να μιλάει για υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που αναπαράγει κατάπτυστα δημοσιεύματα.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε».

Σχετικά Άρθρα